Tillbaka

Hur det fungerar

Jag vill sälja
Jag vill köpa

SKAPA ANNONS

CHATTA

BYT

RECENSERA

HITTA

CHATTA

BYT

RECENSERA

Vad är NOJK.se?

NOJK.se är en annonsportal med begagnad teknik och elektronik för privatpersoner.

Kostar det att annonsera på NOJK?

Nej, just nu är det prova-på kampanj t.o.m. 2022-01-01. Du kan annonsera och köpa varor av andra användare helt utan kostnad.

Kan vem som helst annonsera på NOJK?

Ja, alla privatpersoner har möjlighet att annonsera. För att annonsera på NOJK krävs det dock att ditt konto är verifierat med ett telefonnummer. Ditt telefonnummer kan endast vara kopplat till ett konto.

Hur hittar jag det jag söker?

På vår site så hittar du bäst med sök funktionen eller i våra specifika kategorier som gör att du blixtsnabbt hittar just precis det du letar efter.

Kan jag lita fullt ut på personer med höga betyg?

Betyg och recensioner av användare är skapade av andra användare som har ingått i en affär med personen. Vi jobbar hårt med att gå igenom alla recensioner och betyg för att säkerställa äktheten bland lämnade omdömen för att du ska få en så bra uppfattning om säljaren/köparen som möjligt. I slutändan är det alltid din egen bedömning av personen som avgör.

Varför syns inte annonsen jag skapade?

Varje annons som skapas på NOJK kommer att granskas av vårat team innan den godkänns. Annonsen behöver följa våra riktlinjer för att bli godkänd och du kommer få ett meddelande om annonsen nekas samt varför.

Varför får man bara annonsera teknikprylar?

Vi har valt att fokusera på teknik. Många som köper och säljer begagnad teknik väljer ofta bort mer traditionella annonsportaler på grund av de oseriösa människor som de blir kontaktade av. Vi vill skapa en tryggare miljö för att köpa och sälja teknik.

Kan alla se mitt telefonnummer?

Nej, hos NOJK har du full kontroll på ditt telefonnummer. Du kan välja att visa till endast verifierade, eller att alltid behöva godkänna innan telefonnummret ges ut. Du ser också varje gång ditt telefonnummer har getts ut till en köpare.